Sunna tycker om ostkaka:-)Vi har fikat på ostkaka med sylt och vispgrädde idag. Självklart får Sunna också smaka:-)

Torsdag 18/2

Så, nu är jag mätt och go igen! Har precis ätit lunch efter ett hårt pass på gymmet ;-) Ska strax åka till Norremark och uträtta lite ärenden. Bla kolla vad det är för fel på vår Wassermax som gick sönder för snart ett år sedan...

Sen måste jag till Posten, de har skickat en avi till Calle om att hans moppe-körkort har kommit. Problemet är att det ligger endast kvar på Posten till 2/3 och Calle kommer inte hem förrän till påsk dvs 1/4. Undrar om de lämnar ut det till mig om jag har Calles pass med mig och min egen legitimation??? Eller om det kan ligga kvar till påsk?

Sunna ligger i Lisas säng, den måste vara hur skön som helst! Hon lämnar bara sängen om det är nödvändigt...

Snö i mängder!Kjelle fick skotta sig fram tidigare i kväll när han kom till Ekelunda:-)

Torsdag 11/2

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och bytt gardiner i köket. Borta är julgardinerna och mina blå favoritgardiner är upphängda ;-) Jag har även bytt dukar i köket och ska tvätta stolsdynorna så fort tvättmaskinen blir ledig...

Fick samtal från Calle, han har bestämt sig för att stanna kvar i Västerås på sportlovet. Dels ska han plugga inför kommande prov, dels är det begravning för Alex på fredagen.  Och jag som beställt klipptid hos frisören åt honom på lovet. Men det finns frisörer i Västerås också!


Lördag 6/2

Idag har Lisa och jag hälsat på Aza och valparna. Azas hundfoder var på väg att ta slut, och det kommer vi gärna och lämnar. Vi fick ju chansen att se valparna, som är ursöta!!! Två av hanvalparna har stubbsvans precis som sin pappa Knutte;-)

Tog några bilder, men min kamera är inte så bra men här kommer en bild iallafall. Samt två bilder på söta Lilja som provar solglasögon!

Onsdag 3/2

Nu är det en vecka sedan Calle fick beskedet att Alex omkommit i en trafikolycka. Calle mår ganska bra nu, men har sina stunder då han saknar sin polare väldigt mycket.

Vi gjorde så att vi tog hem Calle på torsdagen och sjukanmälde honom på fredagen. Det var vad han behövde, att få komma ifrån Västerås. Calle var på besök hos sin gamla klass på NV-programmet på Katedralskolan på fredagen. Det var jätteroligt att träffa de gamla klasskompisarna berättade han. Bra, för då tänkte han nog inte så mycket på det som hänt Alex.

Calle har gjort en fin film till Alex som han tittar ofta på, lägger ut bilder på bilddagboken osv. Det är ju ungdomarnas sätt att sörja.

Jag ringde honom tidigare i kväll och då var han på riktigt gott humör! Det kändes bra i mamma-hjärtat :-) 

Vi väntar hem Kjelle från Finland vid 21-tiden. Men jag undrar om han verkligen kommer då? Med tanke på vädret är ju alla flygtider osäkra idag.

RSS 2.0