Fredag 28/5

Trevlig helg önskar jag er!

Torsdag 27/5

Har haft en bra ledig dag idag. Fick besök på morgonen av Ninni & co. Lite fika tillsammans, sen åkte jag till Maxi och glömde handla ungefär hälften av det jag skulle ha...

På em gick Lisa och jag in på Telia och kollade lite... det slutade med att jag köpte mig en ny mobil! En Nokia 6700 classic. Mycket bättre kamera in den, 5 megapixel mot 1,3 i den gamla!

Passar på att lägga upp en bild på Calles fina Volvo 940:Fredag 21/5

11.53

Nu ska jag berätta något riktigt trevligt: Calle har tagit körkort idag!!!

09.17

Jag kan med stor sorg berätta att Sunna inte finns med oss längre. Hon är i hundhimlen nu.
Sunna var den första gårdshunden vi lärde känna på riktigt. Det var en angenäm upplevelse. Det var Sunna som botade Calles hundrädsla, lärde familjen hur underbart och mysigt det är med en gårdshund i familjen. Vi är så ledsna över att Sunna inte längre lever.

Till Ninni vill jag säga att vi beklagar verkligen det som hänt, och TACK så mycket att vi fått lära känna Sunna:-)

Tisdag 18/5

Idag säger vi Grattis till vår älskade Calle som fyller 18 år!!!

Denna dagen för 18 år sedan var högsommarvarm. Paradisäppel-träden blommade vackert med rosa blommor... Idag är grenarna knappt gröna... Snacka om kontraster!

Känns väldigt tomt och konstigt att inte ha Calle hemma idag så vi kan fira honom. men vi får fira honom rejält på lördag istället =)
Lördag 8/5

Kan berätta att jag idag fått svar på analysen av Azas juvertumör. Tumören var godartad bestående av mestadels brosk och lite juvervävnad. Det innebär att det är liten risk för nya tumörer. Känns jätteskönt!!!

Kom hem igår kväll från Nynäs Havsbad och Spa där jag har varit på kurs med mina arbetskamrater. Kursen hette "Orka hela dagen". Mycket lärorik kurs som handlade om vikten av rätt kost och tid för återhämtning. Naturligtvis en hel del ergonomi med tanke på yrket.

Idag har jag städat/skurat skafferiet, sorterat och möblerat om på hyllorna. Tog faktiskt hela två timmar... Det blev jättefint när det var klart =)

Nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av ett glas vin. Önskar eventuella bloggläsare en trevlig kväll.

RSS 2.0