Nyårsafton 2009

GOTT NYTT ÅR

önskar

Challe - Kjelle

Calle - Lisa

Aza


TV-mysAza ligger hos husse som har ryggskott...

Fredag 25/12

Vilken underbar julafton vi hade i går! Min min bror med familj var här. Vi hade det som vanligt trevligt och roligt tillsammans.

Vi åt, drack, öppnade paket och sjöng singstar tillsammans.

Idag har vi ätit frukost tillsammans innan familjen Johansson körde hem till Ronneby. Nu på eftermiddagen gick vi en promenad, fy fasen så kallt och regnigt det var.

Nu vankas det ostkaka med sylt och grädde, mums!

Vi önskar alla en God fortsättning på julen. Må gott!


Julafton

Familjen Andersson vill önska God Jul till alla våra vänner!

Vår fina julgran!Nu är granen klädd ;-)

Tisdag 22/12

Har lagt upp några bilder från i söndags när vi högg gran hos Ninni och Hannes i Häringeryd. Hannes och Lilja var också med i skogen men fastnade inte på bild ;-)

Samt en bild på Aza som myser framför brasan i Calles famn.
God Jul och Gott Nytt År!


TomteluvaLisa har sytt en tomteluva till Aza!!! Jättefin!
Jag tycker att Aza liknar ormen i Robin Hood, han som ligger i vaggan vid fotänden av sängen :-)))

Torsdag 10/12

Lite bilder från helgen när vi hade besök av Johanssons. Aza och Yesie fick ligga "på tork" i hallen innan de fick komma in i köket.

Söndag 6/12

Hemma igen efter en blöt helg i stugan. Blöt i ordets rätta bemärkelse. Det har regnat väldigt mycket med påföljd att allt är blött, lerigt och kladdigt.

Vi fick besök i går av min bror, svägerska, alla 3 barnen och hunden Yesie. Mycket trevligt! Det blev skogspromenad, glögg, julsnack mm Sen hämtade vi pizza coh kebabtallrikar som vi åt med välbehag. Mums!

Mindre trevligt var ju två blöta och smutsiga hundar på begränsat utrymme...

I kväll har vi varit på "Sjungande julkort" i Ulriksbergskyrkan här i Växjö. Vilken fantastisk föreställning! Så många duktiga barn, ungdomar coh vuxna som uppträdde. Och körledaren, vilken oerhörd glädje hon förmedlade när hon ledde kören. Absolut sevärt. Kan rekommenderas varmt.

Nu blir det en stund i tvättstugan, sen Aza-kissning därefter i säng :-) Jag älskar min säng på kvällarna, det är SÅ skönt att få lägga sig. Som ni förstår är jag ingen kvällsmänniska...

God Natt!

Nybakat!Nu har jag bakat ännu en omgång med Lussekatter ;-) Nu ska jag ta Aza med mig och gå ut i solskenet!

Onsdag 2/12

Har egentligen inget särskilt att skriva om. Livet rullar på som vanligt. Tycker dock att maken är borta lite för mycket, det är som vanligt med andra ord.

Lina och Kapers matte Eva samt Ninni har skrivit lite om sina hundars morgonrutiner. Tänkte att jag också skulle göra det:

Aza väcks 05.30 när vi stiger upp. Då strääääcker hon på sig och blir en lång gårdshund :-) Därefter travar Aza och husse iväg på frukostrundan. Hemma igen vankas det frukost. Gissa vem som är snabbb upp för källartrappan och sladdar in i köket på två tassar? Jo Aza...

Efter frukosten lägger sig Aza på sin lammullsfäll framför brasan och sover en stund till medan husse och matte äter sin frukost. Sen tycker Aza att det är dags att hålla Lisa sällskap under täcket...

Just nu håller Lisa på i köket och donar. Det ska visst bli muffins, mmm gott...

21.44

Lisa har bakat jättegoda pepparkaksmuffins! Blir perfekt till helgen när kusinerna kommer på besök ;-)

Jag har städat i ett överskåp i hallen. Oj, vad mycket grejor det fanns i det skåpet... mycket skräp men också lite fynd ;-) Jag hittade 2 sprutor med tandblekningsmedel! Värda 300 :- stycket. Hade inte en aning om att de låg där. Undrar när jag la dem där???

Hur som helst så ska jag fortsätta städa skåp i morgon. Det är lite bökigt att komma åt, fick ta in trappstegen från garaget eftersom pallen inte räcker till... Men det blir ju så fint när det är klart!

Nu blir det duschen, hundrunda och därefter ner sängen.


RSS 2.0