Söndag 24/10


Idag har vi varit på inofficiell utställning i Bräkne-Hoby. Där var flera hundar från Götängens kennel som ställdes. Det var Ixon, Iza-Ilona, Herkules, Glimma och Azahara.

Azas bedömning från utställningen:
Bra storlek, medelkr. Mkt god typ. Uttrycksfullt rastypiskt huvud som är feminint. Bra hals och rygg. Bra ben och tassar. Ngt långt ländparti. Lätta effektiva rörelser. Mkt bra temperament.

En 1:a med andra ord.

Har tyvärr inga bilder att bjuda på då jag inte hade någon fotograf (Lisa) med mig.

Vi säger grattis till kusin Fredde som fyller 24 år idag!

Tänk - idag  är det endast 2 månader kvar till julafton!!! Härligt!

Fredag 15/10Calle och klasskompisen Simon har tillsammans med flyglärare Erik flugit till Växjö idag.

Efter lunch med Kjelle på en pizzeria är de nu på väg tillbaka till Västerås. Denna gång med Calle vid spakarna=)

Fredag 8/10


Söndag 3/10

Idag säger vi grattis till vår älskade Lisa som fyller 15 år!!!

Lisa har blivit firad i dagarna två. Igår blev det kalas med "tjocka släkten"... som numera inte är så stor. Lisas kusiner Fredde, Simon och Frida med föräldrar och hund var här. Trevligt som vanligt när vi träffas=) Lisa fick ett kuvert med pengar i present av dem. Vi åt god mat och umgicks och hade det trevligt.

Idag blev Lisa väckt med skönsång och presenter. På eftermiddagen åt vi tårta med rosa grädde efter Lisas önskemål. Nu på kvällen önskade Lisa kycklingpaj så det har vi också ätit.

Denna helgen har vi varit hundvakter åt Margareta och Runos springer spanielvalp Dixie som är 7 månader. Det har gått jättebra, men det kliar i näsan på både Lisa och mig...

Ska försöka lägga ut en bild på Lisas rosa tårta.RSS 2.0