Vår fina Azahara


Lördag 31/10

Hundutställning idag!!!

Aza har blivit utställd i Tipshallen idag... med resultatet Cert och1:a pris öppen klass tikar!!!  Systerdotter Cärla vann unghundsklassen tikar och fick ett CK. Götängenshundar, de är fina :-)

Omdöme: Bra storlek och proportion. Litet utmärkt huvud. Saxbett. Bär öronen korrekt. Övervinklad. Bra bredd i fronten. Önskar mer bredd i...... (svårläst). Lång i länden. Bra färg. Rör sig med bra steg.

Glimma myser med Calle :-)


Glimma
Söndag 25/10

Jippi! Vi är hundvakter åt Ninni och Hannes lilla valp, Glimma. Ursöt och snäll valp. Tror inte att vi lämnar tillbaka henne... men det vet de inte om. Hi hi...

Ruskväder...Aza ligger i Calles säng och värmer sig efter vår promenad i regnet :-)

Onsdag 21/10

Sitter här och försöker uppbringa lite energi, men det är svårt. Kan inte fatta varför jag är så seg när jag kommer hem från jobbet. Skulle egentligen åka till Maxi och handla men orkar bara inte! Ska ju ha nåt att göra i morgon på min lediga dag :-)))

I går fick vi BREVET... med Azas nummerlapp osv till utställningen i Tipshallen 31/10. Nu blir det till att börja träna på att gå fint i ring...

Nu kommer Lisa hem från konfirmationsträffen så jag ska prata lite med henne om hur det var.


Fredag 16/10

Äntligen fredag!!!

Kan berätta att Lisa mår bättre idag. Idag har hon ätit utan att få ont i magen och behöva springa till toa för att göra det ena eller det andra. Men hon klarar inte att äta så mycket, blir mätt med en gång.

Azas knöl på halsen är kvar men verkar inte besvära så vi avvaktar med vidare åtgärder.

Vill passa på att önska alla en trevlig helg :-)

Onsdag 14/10

Idag har vi en sjukling i familjen. Lisa har magsjuka och varit hemma från skolan idag. Vi får väl se om hon kan gå till skolan i morgon. Och hoppas att hon INTE delar med sig av pesten!

Annars är allt lugnt här. Aza har en liten svullnad i "halsskinnet". Började fundera på varför, insekts bett osv. Men sen kom jag på att Aza gick emot en pinne som stack ut ur en häck i går kväll. Det gjorde nog ont för hon skrek till när det hände. Den här svullnaden verkar inte ömma när man klämmer lite på den. Aza reagerar inte alls.

Nu ligger hon och väntar på kvällspromenaden. Men Aza får vänta lite till för jag har lite sysslor som ska skötas innan promenanden, bla hugga ved och elda...

Lördag 10/10

Har haft en underbart trevlig eftermiddag/kväll med min bror och svägerska och barnens 3 kusiner. Vi har ätit, pratat och skrattat. Samt planerat en utlandresa nästa höst.

OCH följt Ninnis och Hannes bloggar hela dagen. Ninni har i kväll fött en liten flicka. Ett stort grattis till familjen Lindsten/Jonsson på Häringeryd.

Nu är fru Andersson trött och ska snart krypa ner i sängen... Go natt!


Höst-dukningSnart kommer Johanssons från Ronneby. Då ska vi fira Lisa som har fyllt 14 år och kusin Frida som har fyllt 15 år. Det är alltid lika trevligt och roligt att träffas. Aza och Yesie kommer bra överens och brukar busa.

Torsdag 8/10

Torsdag= ledig dag. Fick för mig att Ninni skulle komma på fika idag. Men hon gjorde inte det. Jag trodde att det hade blivit en torsdagvana hos oss båda :-)

Den lediga dagen har varit som de flesta torsdagar. Lite sovmorgon (7.30), storhandling och lite pyssel i hemmet. Det blev en jätteskön promenad med Aza i Fyllerydsskogen. Så skönt att ha en skog så nära när man bor nästan i stan.

I eftermiddag passade jag på att klippa gräset när det var torrt. Det var ju en himla tur för nu regnar det.

I morgon kväll kommer den lille piloten hem! Åh, vad härligt att få hem sonen igen. Tyvärr blir det inte så ofta, det är för dyrt helt enkelt. Varje hemresa kostar ca 1000:- och det är ju inte så lite. Det skulle var billigare att åka tåg. Mycket bättre för miljön om fler åkte tåg. Som det är nu är det oftare billagre att flyga än att åka tåg. Knasigt!

Tisdag 6/10

Nyss hemkommen från jympa. Jisses vad hon körde med oss. Om Ninni hade varit med så hade bäbisen garanterat blivit född idag!

Plockade bort suturerna på Aza igår. Det såg jättefint ut men Aza fick ha sin krage på sig inatt för säkerhets skull. Man har ju inte riktig koll vad hon gör när vi sover. Fast husse hämtade in henne till vår säng inatt, han tyckte att det var kallt i sovrummet. Vi hade fönstret öppet och det var 0 grader ute... Ynkliga karlar!!!

Nu är dushen ledig, vi hörs!Lisa fyllde 14 år i måndags 3/10 och fick bla ett par fina örhänge.

Jaaa, här inne är bäbisen...Fick besök på fm av en höggravid Ninni:-)

RSS 2.0