Kvällsmys


Bästa vännerAza och Mine myser framför braskaminen =)

Fredag 19/11

I kväll har fått hem vår Calle igen! Men denna helgen kommer vi inte att träffa honom särskilt mycket.

Dackegymnasterna arrangerar Rikscupen i gymnastik och Calle ska vara både funktionär och nattvakt. Calle och Anton ska gå vakt 01.00-05.30 på en skola där gymnaster från hela landet är inkvarterade. Därefter ska Calle vara funktonär från 15.30. Hoppas att hundarna håller sig tysta i morgon fm...

Vi har fortfarande Ninnis Mine här hos oss. Vi frågade om vi fick ha henne en vecka till och det gick bra! Ninni var här på em idag och lämnade hundfoder till Mine. Vi fikade och pratade massor som vanligt. Det är så väldigt trevligt att ha två hundar i huset! Vi vill gärna behålla Mine men hon är ju Liljas kelgris så det går ju inte...

Nu väntar strax Idol på Tv, vi ska mysa med lite godis och annat gott:)

Jag önskar alla en trevlig helg=)Söndag 14/11En hög med gårdshundar :)

Lördag 13/11Aza och Mine vilar tillsammans efter en lång stunds lek & bus :)

Fredag 12/11

Ja, så var vi hundvakter igen =) Denna gång till Ninnis lilla Mine som är 4 månader gammal. Huur söt som helst! Just nu ligger hon och myser med Lisa och Johan i sängen...

Tror att jag ska trycka upp visitkort med texten "Professionel hundpassare" he he. Har räknat ut att det är 6:e hunden som vi passar. Måste ju innebära att jag/vi upplevs som pålitliga...

De hundar som vi tidigare har passat är gårdshundar och en springer spaniel. Gårdshundarna är: Sunna, Pxi, Glimma, Cärla. Springer spanieln heter Dixie och hon var 7 månader när vi passade henne.

Nu väntar vi på att Kjelle ska basta färdigt hos Lappen så att vi kan baka pizza och hinna äta innan Idol.


20.17
Kom på att vi passat ännu en hund; Saga (Ambra) som är Azas helsyster.


Nyfiken hund...


Söndag 7/11

Ja, då har vi varit på utställning igen. Aza fick återigen en slät 1:a med följande kritik:

Bra storlek och proportion. Kunde ha aningen längre bröstkorg. Feminint huvud. Bra bett. Kraftig hals. Något kort i länden. Bra färg. Rör sig aningen trångt bak och löst fram.

Jag är nöjd med vår insats, känner att jag kunde inte gjort mer. Tyvärr var Aza lite för mager i sammanhanget men vackrast av alla i mina ögon.

Nu ska vi öka på fodret och ställa henne på den inofficiella utställningen i Moheda på annandag jul så får vi se hur det går då.

Nu ska vi gå och vila middag, sen blir det långpromenad=)Lördag 6/11

Idag ska vi åka på den årliga kennelträffen! Det ska bli jätteroligt att träffa alla de andra hundägarna och deras Götängenshundar. Denna gången kommer vi dit med två hundar!

Vi har fått äran att passa Linas Cärla en vecka när de är i Lettland.Det är väldigt mysigt att ha två hundar i huset. Vi siktar ju på att skaffa en gårdshund till men har svårt att ta en 8-veckors valp. En omplaceringshund hade varit det perfekta men är ju svårt... det måste vara en Götängenshund:)

Cärla kommer att bli hämtad av matte Lina idag eller i morgon söndag. I morgon är det dags för utställning i Tipshallen. Förra året gick det ju jättebra för Aza då hon tog sitt första och hitills enda cert. Vi får se hur det går i morgon. Spelar ingen roll egentligen, Aza är i mina ögon den vackraste hunden i världen!!!

Nu är det bästa att sätta lite fart, har lovat att hjälpa Ninni med en grej till kennelträffen.
Så här vacker var Aza förra året när hon knep certet.

RSS 2.0