Lördag 6/11

Idag ska vi åka på den årliga kennelträffen! Det ska bli jätteroligt att träffa alla de andra hundägarna och deras Götängenshundar. Denna gången kommer vi dit med två hundar!

Vi har fått äran att passa Linas Cärla en vecka när de är i Lettland.Det är väldigt mysigt att ha två hundar i huset. Vi siktar ju på att skaffa en gårdshund till men har svårt att ta en 8-veckors valp. En omplaceringshund hade varit det perfekta men är ju svårt... det måste vara en Götängenshund:)

Cärla kommer att bli hämtad av matte Lina idag eller i morgon söndag. I morgon är det dags för utställning i Tipshallen. Förra året gick det ju jättebra för Aza då hon tog sitt första och hitills enda cert. Vi får se hur det går i morgon. Spelar ingen roll egentligen, Aza är i mina ögon den vackraste hunden i världen!!!

Nu är det bästa att sätta lite fart, har lovat att hjälpa Ninni med en grej till kennelträffen.
Så här vacker var Aza förra året när hon knep certet.

Kommentarer
Postat av: Connie & Olsen

Hej Challe!

Synd vi missar kennelträffen iår, men så lär ju Aza vinna "snabbaste hund" i alla fall. ;-) Berätta lite sen hur ni haft det! Och hälsa Lina så jättemycket från oss! Kram

2010-11-06 @ 14:28:12
Postat av: Challe

Lina hann åka härifrån innan jag läste din kommentar... attans också! Aza kom på 2:a plats efter sin son Herman och före Herkules som kom 3:a i snabbaste hund-tävlingen:)

2010-11-06 @ 21:02:10
URL: http://azahara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0