Söndag 29/11

Idag har vi varit på utställning i Moheda. Aza kom på 2:a plats i öppen klass tikar samt ett HP.

Omdöme: Utmärkt huvud och uttryck, korrekt bett, bra ögon och öron. Utmärkt hals och kropp, bra vinklar, ben och tassar. Utmärkt päls, rör sig med bra steg.

Det får vi vara nöjda med.  Nu blir det inga utställningar på ett tag eftersom Aza är parad och valparna väntas komma vecka 3 2010.

På eftermiddagen idag var hos Ninni och Hannes på Häringeryd. Lilla charmtrollet Lilja fyller 2 år idag! Grattis lilla gumman! Vi bjöds på god fika och mycket prat om allt möjligt.

Knutte och hans matte Carina var också där, så det blev en parning också.

Torsdag 26/11

Äntligen! Idag har Aza blivit parad med Knutte. Nu väntar vi 8 veckor och hoppas att det föds lagom många valpar. Ninni bjöd på blåbärswienerbröd. Mums, zupergott!

Jag har hållit på från och till hela dagen med att fixa till advent. Nu börjar det bli färdigt, fattas två glasdroppar med ljusslinga i, de ska hänga i köksfönstret. Men det får Kjelle fixa...


Lördag 21/11

Nu har jag blivit ordentligt firad av familjen. Visserligen 2 dagar i förskott, fyller år först på måndag. Presenter har jag fått: läppglans från Lisa, väska + plånbok från Kjelle, Calle o Lisa. TACK så mycket!!!

Vi har precis ätit en erotisk bricka från Ingers, mums :-) Till det drack Kjelle och jag ett gott Argentinskt rödvin, Alamos. Kan varmt rekommenderas.

Nu blir det lugnt resten av kvällen, lite TV mm...

Aza myser...



Av alla ställen i hela huset väljer Aza att ligga PÅ min kudde! Tokiga lilla älskling :-)

Söndag 15/11

Nu är det länge sedan det blev något bloggat. Har helt enkelt inte haft något att skriva om. Livet rullar på som vanligt, det händer inte så mycket.

I kväll har vi i alla fall tappat årets glögg på flaskor. 5 liter blev det. Nu får glöggen stå och "ässa sig" till nästa år. Det blir godast om den får stå ett år.

Aza har gjort ett uppehåll i löpet denna gången också! Lite besvärligt eftersom Ninni ska ta den sista kullen på henne detta löpet. Men det blir nog bra till slut ändå tror jag.

Kjelle och Lisa sitter i köket och pluggar inför SO-prov i morgon om 1:a världskriget. Själv ska jag ta det lugnt resten av kvällen.

På fredag kommer Calle hem, jippi ;-)))))))



Aza "hjälper till" att förhöra Lisa...

Tisdag 2/11

Det verkar som om vår utställningprinsessa Aza har börjat löpa. Vilken tur att det blev efter utställningen.

I kväll ska vi byta till vinterdäck på min bil. Det känns bra även om jag inte kör bil särskilt mycket, cyklar mest. Det sägs ju bli snö i morgon eller på torsdag...

Åter till strykbrädan...

RSS 2.0