Söndag 26/9

Ja, så var ännu en vecka slut. Förstår inte vart tiden tar vägen??? Det bara svischar till och så är det plötsligt en ny, dag, en ny vecka...Håller jag på bli gammal eller vad är det?

Helgen har i allafall tillbringats i stugan, trevligt som vanligt. Denna gången hade Lisa sin pojkvän Johan med sig. Kjelle och jag har tapetsterat färdigt den sista väggen i rummet. Samt satt upp de sista tak- och golvlisterna. I går (lördag) åkte vi till den lilla, mysiga simhallen och badade. Det var skönt att bada och sen sitta en stund i bastun.

På hemvägen idag stannade vi i Kosta och hämtade ett släp med ved. Kan ju behövas inför vintern... Men det känns i kroppen att den har fått arbeta idag. Det är ganska mycket plock med ved... den ska läggas i släpet, därefter skottkärran och sedan vidare in i vedboden. Det stämmer ju rätt väl det som sägs: ved värmer många gånger=)

Ikväll har jag försökt träna Aza lite. Gick bättre idag eftersom jag använde klickern. Funkar bra till Aza som är ganska godisfixerad. Visste inte om vi fick ha det på CS´s kurs. Jag frågade i torsdags och fick veta att det var OK.

Nu ska jag gå in en sväng i duschen sen tar jag kväll. God Natt=)

Torsdag 23/9

Lovade ju att lägga ut en bild på Lisa oxå;Söndag 19/9

Här kommer lite bilder från vår resa till Tunisien. Det är Lisa som är fotograf=)


Detta är ett utval av Lisas flera hundra bilder som finns i kameran.


Tisdag 7/9

Känner att det kan vara på sin plats att blogga några rader. Väntar på att min kompis tvättmaskinen ska bli klar, så då kan jag blogga lite.

Helgen var underbar eftersom Calle var hemma från Västerås. Han hade fått ledigt från skolan på fredagen så han kunde köra hem på morgonen. Färden startades strax före 06.00 och avlsutades i Växjö strax före 12.00. Bra kört!

Hela familjen + Linus samlades på em för en gemensam fika innan Kjelle och jag drog ner till stugan. Det var nödvändigt att åka dit trots Calles hemkomst. Gräset var HÖGT och behövdes klippas. Samt att vi staplade ihop alla trädgårdmöbler och täckte dem med en presenning inför vintern. Vi "höstade" helt enkelt. På lördagsförmiddagen satt vi i den underbara höstsolen och tog en fika innan vi körde hemåt Växjö igen.

På kvällen grillade vi (säsongens sista?) kött och åt potatisgratäng och goda såser till=) På söndagen körde Calle tillbaka till Västerås och Kjelle till Norrköping. Calle har laddad hem en massa dokumentärer från Sveriges Radio som han lyssnar på när han kör. Bla om BT Kemi i Teckomatorp, Flygkraschen i Gottröra och Polismorden i Malexander. Finns visst massor av dokumetärer att ladda hem. Kan ju vara ett alternativ till ljudböcker.

Aza har med hjälp av medicin kommer ur sin skendräktighet, skönt. Hon var inte sig lik ett tag när det höll på som värst. Hon bäddade med allt hon kom åt och hade jättemycket mjölk i sin juver. Men nu är hon som vanligt igen=)

Det är kanske som Ninni sa - "Aza vill ju ha valpar..." Ha, ha, önsketänkande från Ninni tror jag bestämt!

Glimma - vi längtar efter dig!!!


RSS 2.0