Tisdag 7/9

Känner att det kan vara på sin plats att blogga några rader. Väntar på att min kompis tvättmaskinen ska bli klar, så då kan jag blogga lite.

Helgen var underbar eftersom Calle var hemma från Västerås. Han hade fått ledigt från skolan på fredagen så han kunde köra hem på morgonen. Färden startades strax före 06.00 och avlsutades i Växjö strax före 12.00. Bra kört!

Hela familjen + Linus samlades på em för en gemensam fika innan Kjelle och jag drog ner till stugan. Det var nödvändigt att åka dit trots Calles hemkomst. Gräset var HÖGT och behövdes klippas. Samt att vi staplade ihop alla trädgårdmöbler och täckte dem med en presenning inför vintern. Vi "höstade" helt enkelt. På lördagsförmiddagen satt vi i den underbara höstsolen och tog en fika innan vi körde hemåt Växjö igen.

På kvällen grillade vi (säsongens sista?) kött och åt potatisgratäng och goda såser till=) På söndagen körde Calle tillbaka till Västerås och Kjelle till Norrköping. Calle har laddad hem en massa dokumentärer från Sveriges Radio som han lyssnar på när han kör. Bla om BT Kemi i Teckomatorp, Flygkraschen i Gottröra och Polismorden i Malexander. Finns visst massor av dokumetärer att ladda hem. Kan ju vara ett alternativ till ljudböcker.

Aza har med hjälp av medicin kommer ur sin skendräktighet, skönt. Hon var inte sig lik ett tag när det höll på som värst. Hon bäddade med allt hon kom åt och hade jättemycket mjölk i sin juver. Men nu är hon som vanligt igen=)

Det är kanske som Ninni sa - "Aza vill ju ha valpar..." Ha, ha, önsketänkande från Ninni tror jag bestämt!

Kommentarer
Postat av: Ninni

Ha, preppad med hormoner, hon vill ha valpar!

2010-09-07 @ 22:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0