Fredag 26/3

Tack Jenni och Connie för era gratulationer till mitt hundägarskap!!! Det är inte svårt att bli ägare till en sån underbar gårdshund som Aza. Jenni - det måste varit jättesvårt för dig att lämna bort en så fin hund som Aza. Vi älskar henne över allt annat:-)

Torsdag 25/3

Idag har jag blivit hundägare!!!

Nu har Aza blivit min!!! Ninni och jag har skrivit ägaravtal idag. Ska ta en kopia på det i morgon och sedan posta det till SKK.

Aza har dock INTE flyttat hem igen. Det gör hon i morgon eftermiddag. Det sorgliga med att Aza flyttar hem är att Sunna flyttar tillbaka till Ninni & co. Jag kommer att sakna Sunna. Hon har en särskild plats i mitt hjärta. Sunna var den första gårdshunden vi lärde känna riktigt ordentligt. Sunna har "botat" Calle från sin hundrädsla han haft sedan 2-års ålder.

För att fira detta kommer Ninni & co hit på lördag kväll. Då ska det skålas i skumpa, ätas god mat och umgås hela kvällen:-)


Sunna ligger och spanar i uterummet - i solen förstås!!!

Söndag 21/3

I kväll är vi lite slitna. Det har varit en arbetsam helg i stugan. Kjelle har varit där i 10 dagar och jobbat hårt med renoveringen av rummet. Jag har "bara " varit där i helgen och arbetat. Men det kommer att bli såå fint när det är klart. Nu har vi lagt ett massivt furgolv som senare ska behandlas för att det hålla sig ljust. Nu är golvet täckt med skyddspapp för att inte skadas när vi fortsätter med tak och väggar.
Vi har haft mycket god hjälp av min bror Ronnie som var hos oss fredag och lördag.

Nästa helg blir en "vilohelg"... Då kommer vi att ha gäster på lördag kväll. Det bästa med de gästerna är att Aza blir min på riktigt!!! Då ska fodervärdsavtalet förvandlas till ägaravtal:-)


Tisdag 16/3

Åh, vad jag saknar min Aza!!!
Saknar henne extra mycket nu när jag inte har Sunna hemma heller... Fick rapport från Kjelle i stugan, Sunna har legat på köksbordet där också... Jäkla hund, så gör inte Aza. Ganska osmakligt med hundhår över hela köksbordet när man ska äta.

Har nyss gjort två stora formar med lasagne som ska med till stugan nästa gåbg vi åker dit. MEN vilket meck att tillaga. Förstås alltid bra att ha lite färdig mat i frysen.

Har även gått en promenad i det underbara solskenet:-) Fast det var skitkallt att cykla till jobbet i morse, -10 grader, brrr.


Söndag 14/3

Denna helgen har vi haft Calle hemma på besök. Vi har bla hunnit med ett dygn i stugan. Där har vi påbörjat renoveringen av det enda rummet. Vi har dragit bort en mycket gammal kork-matta, som satt som berget. Den var nämligen hellimmad!
Därunder fanns ett brädgolv som revs ut. Under det golvet fanns ett golv till. På detta "undergolv" låg det mängder med sågspån och mossa som isolering. Bort med det också... och fann ett stenröse till slut. Detta var byggtekniken man använde sig av på 1800-talet. Eftersom det trillade ner en hel del sågspån på stenarna fick dessa dammsugas...
KJelle har idag varit och köpt en bra grovdammsugare till ändamålet.

Det har varit härligt att ha Calle hemma igen. Och vilken hjälp vi fick av honom i stugan! Vi hade inte kommmit så långt utan Calles hjälp. Lisa var duktig och tog hand om Sunna medan vi arbetade. Jag är ju familjens pyroman så jag skötte eldningstunnan.
Kjelle stannar kvar i stugan till nästa helg. Till sitt sällskap har han Sunna:-)

Om en timme ska Calle lämnas i Öjaby för vidare transport till Västerås. Det blir ju lite sent för honom att komma fram men det klarar han. Så snällt av Berthold att erbjuda skjuts.


Här kommer några bilder från helgens äventyr i stugan:

Tisdag 9/3

Vi säger Grattis till vår älskade Aza som fyller 4 år idag! Hipp, hipp, hurra!!!

Vi säger också grattis till Calle som klarat 4 STORA och SVÅRA prov på pilotutbildningen!!! Det var "bara" 1700 sidor för Calle att läsa in...

Lisa har sin prao denna veckan. Hon är på Ica Kvantum Norremark, där hon verkar trivas med arbetsuppgifterna. Kan ju berätta att Lisa är ganska trött när hon kommer hem efter en 8-timmars "arbetsdag"!!!

Nu väntar köket och en bit kassler på mig....

Ha det bra, vi hörs!

CalleI helgen var vi på besök hos Calle i Västerås. Vi fick en guidad tur av Calle på flygskolan, i hangarerna samt få se flygplanen Calle flyger. Jätteroligt att få se i verkligheten :-)

RSS 2.0