Söndag 14/3

Denna helgen har vi haft Calle hemma på besök. Vi har bla hunnit med ett dygn i stugan. Där har vi påbörjat renoveringen av det enda rummet. Vi har dragit bort en mycket gammal kork-matta, som satt som berget. Den var nämligen hellimmad!
Därunder fanns ett brädgolv som revs ut. Under det golvet fanns ett golv till. På detta "undergolv" låg det mängder med sågspån och mossa som isolering. Bort med det också... och fann ett stenröse till slut. Detta var byggtekniken man använde sig av på 1800-talet. Eftersom det trillade ner en hel del sågspån på stenarna fick dessa dammsugas...
KJelle har idag varit och köpt en bra grovdammsugare till ändamålet.

Det har varit härligt att ha Calle hemma igen. Och vilken hjälp vi fick av honom i stugan! Vi hade inte kommmit så långt utan Calles hjälp. Lisa var duktig och tog hand om Sunna medan vi arbetade. Jag är ju familjens pyroman så jag skötte eldningstunnan.
Kjelle stannar kvar i stugan till nästa helg. Till sitt sällskap har han Sunna:-)

Om en timme ska Calle lämnas i Öjaby för vidare transport till Västerås. Det blir ju lite sent för honom att komma fram men det klarar han. Så snällt av Berthold att erbjuda skjuts.


Här kommer några bilder från helgens äventyr i stugan:

Kommentarer
Postat av: Den stackars mannen

Puu, vilken dag! Om Challe är familjens pyroman så ligger jag inte långt efter, ha bränt snuskigt mycket pengar på Bauhaus idag! Kroppen är tydligen ovan med kroppsarbete - den är slut!!! Utomhusduschen var "svalare" idag då solen hade gått ner, iskristallerna knastrade om fossingarna!

Challe, bra text men det är ingen överraskning!

2010-03-14 @ 22:18:52
Postat av: Connie

Orkade ni inte bära ut soffan? ;-)

2010-03-15 @ 10:59:42
Postat av: Ninni

Shit vilket jobb!

Tur att Kjelle har Sunna som övervakar arbetet!

2010-03-15 @ 11:04:02
URL: http://marklanda.blogg.se/
Postat av: Challe till Conny

Soffan... ha ha ha, jo vi orkade bära och försökte att få ut den. Men den var för bred så den gick inte ut genom dörrhålet!!! Kjelle har idag skruvat isär och hivat ut den...

2010-03-15 @ 19:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0