Söndag 9/10

Har varit en sväng i stugan denna helgen. Vi har fortsatt att arbeta med verandan. Målet är att vi ska ha den isolerad  och fått elen indragen innan vintern. Tanken är att så småningom sätta in en luftvärmepump som vi kan styra med sim-kort. Då kan vi höja värmen nåt dygn innan vi åker dit och komma fram till en varm och skön stuga.

Mitt arbete idag var att elda skräp i tunnan. Ett sant nöje för en pyroman som jag:) Ett utmärkt sätt att bli av med skräp i stället för att köra det till tippen. Det var ganska många gamla masonitskivor som brann upp idag...

Så har vi varit på kurs i kväll, Mine och jag. Vi bli bla lära oss att aktivera våra hundar i skogen på olika  sätt. Vi körde uppletande av godis eller leksak. Första gången gick rätt ok för Mine men andra gången gick det riktigt dåligt. Hon gick rakt ÖVER burken med godis, helt ointresserad. Det hade gått förbi en rottweiler precis innan och det var den hon sökte stället.

Cs tycker att det är dålig lydnad och dålig uppfostran på Mine. Samt att Mine är översocial, dvs låser sig vid att försöka hälsa på alla, hundar såväl som människor. Mine har from nu totalt hälsningsförbud. Gäller alla utom familjen, inräknat Johan och Linnéa. Så nu ska det jobbas hårt med lydnaden i veckan som kommer.

Nu börjar det bli dags för en kopp Rooibos-te.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0