Torsdag 22/4

Idag har Aza blivit opererad. Juvertumören har tagit bort och skickats på analys och svar kommer om en vecka. Tumören var väl avgränsad, som en "broskknut" enl veterinär CG Siwertsson. När han öppnade den trillade det ut som en "stenkula", ett gott tecken sa han.
 
Det som däremot inte är bra är Azas eksem. jag bad CG att raka henne i nacken för att lättare komma åt att smörja eksemet. När pälsen är borta ser man tydligt hur det har brett ut sig. Det som en hagelsvärm med eksem-prickar i nacken. Det gör ont på Aza när jag tvättar och smörjer så man måste vara två, en som håller och en som behandlar eksemet. Stackars lilla Aza!

Ikväll är det inte mycket fart i Aza. Går efter mig hela tiden. Darrar,står och glor, nästan halvsover... Just nu ligger hon nerbäddad i Lisas säng. Kjelle ska jobba hemifrån i morgon så han kan hålla lite koll på henne. Skräcken just nu är att hon lyckas få av sig kragen och kommer åt att slicka på såret... Den där kragen är ju inte heller så bra för eksemet...

Nu ska jag gå och titta till Aza igen. Lisa är hos sin "kompis" Simon och Kjelle på väg hem från Halmstad. Tårtbottnar på gång i ugnen:-)

Ha det bra=)
Inget vidare snyggt eksem, ganska utbrett som ni ser.
Aza har ett bandage runt magen pga det blödde lite innanför operationssåret. Som ett tryckförband kan man säga.

Kommentarer
Postat av: Lina

Stackars lilla Aza. Juvertumören är det säkert ingen fara med. Hoppas även att exsemen blir bättre. Kram & trevlig helg!

2010-04-23 @ 10:40:18
Postat av: Ninni

Lilla Aza, kramar

2010-04-23 @ 22:25:39
Postat av: jenni

åh stakkels lille aza, jeg håber I kan finde hvad hun ikke tåler, så eksemet kan gå over

2010-04-27 @ 11:02:50
URL: http://www.gaardhunden.webbyen.dk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0