Mmmmmm...



Nybakade bullar är aldrig fel! Någon som är sugen?

Kommentarer
Postat av: Ninni

Maler du pistagenötter socker och smör, eller finns det som "marsipan" att köpa färdigt???

2009-05-08 @ 11:13:32
Postat av: Challe

Ninni - jag finhackar de osaltade pistagenötterna i matberedaren. Brer smör på den utkavlade degen, strör över socker och nöthacket. Rullar ihop och skär bitar. Lätt som en plätt!

2009-05-08 @ 15:17:21
URL: http://azahara.blogg.se/
Postat av: Ninni

Aha, vilket bra tips! Det hottar ju upp bullarna, lite ovanligt, jag som kalasplanerar :-)

2009-05-08 @ 18:35:38
Postat av: Challe

Bullarna blev goda, du skulle smaka...

2009-05-08 @ 18:51:50
URL: http://azahara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0