Lördag 14/3

19.20

Promenaden vid skjutbanan gick mycket bra. Aza reagerade inte mer än att hon vinklade öronen och tittade efter ljudet. Vi hade sån tur att de började skjuta när vi var på väg dit. Sen gick vi fram och tillbaka på vägen. Efter en stund var det en kille som sköt på inskjutningsbanan som låg precis utmed vägen. Då blev det även skott på lite närmre håll. Aza reagerade lika lite på det. Efter en liten stund knappt ingen reaktion alls.

Efter promenaden var vi bjudna på fika hos Olsens familj i Solvrån. Och vilken fika sen! Conny hade bakat en kaka med päron i, och till det vaniljsås. Mmmm gott. Conny - du måste blogga receptet :-)))

Aza och Olsen lekte så det stod härliga till. De var lika envisa båda två., ingen ville ge sig. Inget bråk, bara lek. Så härligt att se två gårdshundar leka med varandra.

Conny har bloggat bilder på: dickolsen.blogg.se

Nu har vi ätit ryggbiff, potatiskroketter,rödlökssås och sallad.  Sen blir det Melodifestivalen. 

11.22

Oj oj oj vilken lång dag det blev i går. Jag skulle åka med jobbet till Borås för att gå på studiebesök hos en  tandläkare där.

Margareta hade bokat tågbiljetter till oss, tåget skulle avgå 9.06. När vi stod på stationen och väntade ropades det ut i högtalaren att tåget mot Borås/Göteborg var 2 timmar försenat!!!

Jaha, vad gör vi då? Jo, vi tar Charlottes bil och KÖR till Borås. Vi kom till studiebesöket "bara" 1 timme försent!!!

Summan av kardemumman var att Mondeon rullade 37 mil, helt oplanerat.  Tyvärr var jag inte hemma förrän 20.00. Lite sent att komma hem en fredagskväll. Hann precis till Let´s Dance!  Lisa var snäll och värmde mat till mig så att jag kunde slå mig ner och äta och dricka vin till Let´s Dance.

Nu kom Lisa och jag hem från stan. Vi har köpt knästöd till Lisa. Hon har så ont i knäna när hon går och är med på idrotten i skolan. Skolläkaren rekommenderade sådana här knästöd. Men inte var det billigt. 259:- styck!!!

I eftermiddag ska vi ut och gå vid skjutbanan i Bergunda för att vänja Aza vid skott inför kommande MH-test nästa helg. Har fått uppgifter om att det ska vara aktiviteter där i em.

Kommentarer
Postat av: Ninni

37 mil... en ford.... trodde jag aldrig

2009-03-14 @ 13:19:34
Postat av: Challe

Om du bara visste vad en Ford klarar...

2009-03-14 @ 13:41:46
URL: azhttp://azahara.blogg.se
Postat av: Ninni

3,7 mil... du får inte dricka så mkt vin när du bloggar... så var det väl Braås....inte Borås

2009-03-14 @ 14:48:34
Postat av: Challe

Mer vin än du...

2009-03-14 @ 19:17:12
URL: azhttp://azahara.blogg.se
Postat av: Lina

Lovar att skriva om vad vi lär oss på handlerkursen i morgon. Cärla måste ju ligga i hårdträning inför den inofficiella utställningen där hon skall möta mamma Saga, moster Aza och morbror Bond. Tur att hon tävlar i en klass för sig...valpklass!!!! Att möta Aza skulle inte bli lätt!



Kram till er alla!

2009-03-14 @ 19:45:32
URL: http://lina.hallberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0