Ledig idag :-))))

15.41

Ja, så fick man sig en oplanerad promenad.  berättade ju på fm att jag skulle till verkstaden med bilen... Det visade sig att upphängningsfjädrarna hade gått sönder. Vad nu det  är? Vilket innebär att jag helst inte ska köra med bilen! Det var ju bara att lämna den där och promenera hem. Nu är det ju inte jättelångt utan tar ca 30 min i rask takt (inte Ninni-takt). Kändes konstigt att promenera UTAN Aza:-) Det var ungefär som när barnen var små och man gick nånstans utan dem, dvs ingen vagn att hålla sig i...

Bilen får jag tillbaka nångång nästa vecka. Frågan är ju vad det kostar att reparera bilen.






Snacka om mjukstart efter julledigheten: halvdag igår (7.15 - 13.30), ledig idag och halvdag i morgon (7.15-13.30) :-))))Kan ju inte bli bättre...

På programmet idag står bla köra till verkstaden med bilen o kolla vad det är för något som låter från hö fram när man svänger.
 
Skulle nog försöka träna på gymmet en sväng också... Men går nog hellre ut med Aza och kanske träna lite inkallning. Det behövs, för sist vi var ute och gick med Millis o Chilli hade de knäck i lurarna bägge två... Dock allra mest Aza.

I går kväll sålde vi  min gamla bil, Ford Escorten!!!  Det visade sig vara min gamla ridkompis Carolines sambo som köpte den. Världen är bra liten, eller hur?

Nu ska jag vara lite duktigt och plocka med tvätten, ett evighetsgöra...

Kommentarer
Postat av: Ninni

Stryktanten... ser ingen bild!

2009-01-08 @ 09:51:20
URL: http://marklanda.blogg.se/
Postat av: challe

Det få du, när jag får se din bild.....;-))))

2009-01-08 @ 11:14:31
URL: http://azahara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0