Söndag 14/6

Nu måste jag få berätta om vår underbara dag hos Lina, Anna o Lorita. Vi kom till Boda som gården heter vid halv elva-tiden. Där möttes vi av 3 glada tjejer och 4 lika glada hundar. Efter en husesyn bytte Lina och jag om till ridkläder och begav oss ut till stallet där Linas Islandshästar Tinna och Sol väntade på oss.

En 2-timmarsritt i skogen blev det. Åh vad jag njöt. Det var skritt, tölt och galopp  varvat med "tjejsnack". Kan man umgås på ett trevligare sätt? Nä, tror inte det...

Väl hemma på Boda väntade tjejerna på oss med maten framdukad på bordet. Supergott med Tacos efter ridningen. Jätteduktigt av flickorna att fixa maten.

Anna och Lorita är Lina och Tommys fadderbarn från Lettland. Goa fina tjejer. Trots att Lisa och Anna o Lorita bara träffats en gång tidigare fann de varann nästan genast.  Bra att Lisa får använda sin engelska "på riktigt".

Till dessert blev det kladdkaka med polkagrisgrädde! Himla gott! Det ska vi prova här hemma så att Kjelle och Calle får smaka det.

Tack Lina, Lorita och Anna för en helt underbar dag i ert sällskap.

Väl hemma igen hade Kjelle ugnsbakat regnbågslax som han hade fiskat dagen dagen innan.  De hade en "jobbutflykt" med fiske.

Nu går vi och väntar på att  Aza ska komma igång med valpningen men än så länge är det lugnt. Hon ville dock inte gå långrundan i em utan det fick bli mellanrundan istället. Ska gå och tempa henne nu.

Ninni bloggar Azas valpning på markanda.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni är så välkomna tillbaka. Lisa hann ju inte rida!!!!

2009-06-18 @ 18:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0