Onsdag 28/2

Nu är det ett tag sedan jag bloggade. Här har hänt en del i vårt matrum... ny takfärg och nymålade tapeter. terracotta har blivit ljusgrått. Även hallen har fått sig en omgång... ljusgrått även där.

På golven ska det bli eklaminat när allt målningsarbete är klart.

Nya köksmöbler beställdes på Bror Pehrsons i Alvesta i lördags. Det bli oljad ek/vitlack. Matbord + 6 stolar samt ett vitrinskåp. Kökssoffan håller på att målas vit av Lisa. Det kommer att bli så snyggt alltihop när det är klart. Möblerna får vi dock vänta 2-3 veckor på.

När spenderbyxorna ändå var på har jag köpt nya glasögon... inte för att jag ville utan för att jag var tvungen. Har blivit så gammal att jag behöver progressiva glas. Tycker ju så mycket om mina Björn Borg-bågar men det gick inte att sätta i progressiva glas i dem. Men BB-glasen ska jag ha när jag tränar och springer osv.

Idag passerade Kjelle Engelsons i Falkenberg och köpte då hundträningskläder till mig... så nu är det bara att köra igång de små liven.
Lördag kväll 11/2

Det blev inga bra foto på vår målade vägg...

Däremot ska ni få se några bilder på resultatet av vår ommöblering i källaren.
Så en bild våra gosiga vovvarLördag 11/2

Idag har Yngve namnsdag! Så jag säger grattis till min bror och brorson:) Kanske skulle lägga eftermiddagens hundrunda via kyrkogården och tända ett ljus för min far som hette Yngve i tilltalsnamn.

Idag har vi gjort något spännande: provmålat en del av köksväggen! Vi har valt en ljusgrå färg som vi tror passar bra till golvet vi valt. Golvet blir samma som i barnens rum, eklaminat. Men tanke på hundarna och deras klor vill vi inte ha ekparkett. Vi måste ha ett så tunt golv som möjligt pga dörrarna. Väljer vi tunn ekparkett går det inte att slipa det.

Så småningom ska vi byta ut köksmöblemanget till oljad ek/vitlack. Har hittat ett jättesnyggt i en katalog hos Bror Pehrsons i Alvesta. De ska ta hem det så vi kan provsitta det. Det finns även ett snyggt vitrinskåp i samma serie som skulle passa perfekt.

Vi hoppas och tror att Mine nu har gnagt färdigt... Däremot är hon inte helt 100% rumsren:( Undrar om dsg är väldigt sena på det eller om det bara är Mine. Igår morse satte hon sig och kissade i uterummet medan jag öppnade skjutdörren ut till trädgården...

Har bakat bullar på fm och gjorde ett smakexperiment; kokos i några iställer för kanel. Supergott i mitt tycke!

Snart ska vi gå en sväng med hundarna sen ska väggen målas igen. Ska försöka att lägga ut en bild på det färdiga resultatet.

I kväll blir det Mello-mys med Lisa och Johan:) Med lite gott att äta och dricka till.

RSS 2.0