Söndag 8/2

Aza smakar ckokladpudding :-))))





19.12

Igår hade Aza en riktig toppendag!!! Vi var på Grönö hos Margareta o Runo. De har en gård med skog i närheten av Kosta. Gården ligger lite för sig själv så där är knappt någon biltrafik alls. Aza och deras ena hund Kess (springer spaniel) fick springa lösa hela dagen .-))) Den andra hunden, Cilla (wachtel) har en tendens till att ge sig iväg och driva rådjur, så hon fick vackert stå bunden i lina (jättesur).

Aza var såååå trött när vi kom hem, var världens lugnaste gårdis hela kvällen!

Vi kapade, klöv och kastade veden i en hög under ett plåttak. Där ska veden ligga fram till sommaren för att sedan kastas in i vedboden. Vi passade på att ta ett släp ved med oss hem. Tack Runo och Margareta!!! Men vi orkade inte tömma släpet i går kväll, var en aning trötta...

Vi grillade korv nere vid sjön och hade det jättebra. Där var några danskar som fiskade på sjön, jättetrevliga. De hade med sig öl som de bjöd på, mycket KALL öl. Ölen var så kall att det isade i tänderna när man drack .-)))

Aza åt en tallkotte! Hon hade den i munnen och när Lisa skulle ta den så svalde Aza! Nu ger vi henne ananas och sparris för att sätta fart på magen.

Idag har tömt släpet på ved och återlämnat släpet. Varit ute och gått med Aza. Aza haltar emellanåt på vänster fram. Jag tror att hon är lite torrsprucken på trampdynan. Vi smörjer efter varje promenad.

Nu har vi precis ätit middag och ska strax avnjuta efterrätten: chokladpudding och vispgrädde...

Kommentarer
Postat av: Ninni

Mysig dag!!!!!

Hoppas på kotten... :-)

2009-02-08 @ 20:42:12
URL: http://marklanda.blogg.se/
Postat av: Challe

Kotten kommmer..... hoppas jag;-)

2009-02-08 @ 21:07:11
URL: http://azahara.blogg.se/
Postat av: Ninni

Hallå sånt vill jag inte veta!!!!!!!!!!!!!!!! Choklad är giftigt för hundar!

2009-02-09 @ 08:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0