Torsdag 20/8

Har haft en underbar ledig dag idag. Sol i massor... Inledde med att handla på Maxi. Dock ingen stooor-handling, Calle bor ju inte här hemma längre (:-

Var duktig på fm med tvätt, strykning mm. På em kom Ninni och fikade, vi hade ju som vanligt massor att prata om.
 
Vi är något irriterade på våra hundar som vi har haft bortbytta med varann... Fattar ni??? Aza har ju bott hos Ninni och Sunna hos oss.

Aza har tappat allt vad koppelgående heter och Sunna har börjat att jaga... Men allt går att träna, har fått ett betydligt bättre koppelgående hos Aza. Tränade inkallning i kväll efter promenaden. Gick faktiskt jättebra, men allt kan ju bli bättre.

Har packat min resväska inför morgondagen. Ska åka på föreläsningskryssning med jobbet fre-sönd. Flyger till Sthlm i morgon bitti och går på färjan vid 11-tiden. Föreläsning hela dagen och gemensam middag på kvällen. Föreläsning  lördag fm och stadsrundtur på lördag em. Forts föreläsningar lördag kväll samt gemensam middag. Åter i Sthlm söndag morgon, därefter tåg till Växjö.

Ska bli jättetrevligt att åka iväg med arbetskamraterna. Vi brukar ha så roligt tillsammans. Vi kan underhållla en hel tågkupé...


Kommentarer
Postat av: Connie & Olsen

Trevlig helg på er!

2009-08-21 @ 17:33:06
Postat av: Ninni

Din, stackare, har du överlevt resan?

2009-08-23 @ 10:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0