Kort blogg

Blir en kort blogg i kväll. Connie ser du att jag har lagt in en bild på DIG och Binkis??? När kommer Aza på din blogg, hon vann ju faktiskt! Skämt åsido det är ju slöfisen Ninni som har de flesta bilderna från Kennelträffen.

Kenneträffen var en mycket trevlig tillställning  där man som Conni skriver i sin blogg "kan gå kurs i koppelknyppling"!  läs mer på    dickolsen.blogg.se

Koppelknyppling inträffar när tre glada dansk/svenska gårdshundar börjar leka kopplade... 

Träffen inleddes med att alla hundägare presenterade sig själva och sin hund. Därefter gick vi in och såg en film om mentaltest av hund. Mycket intressant. Planen är att A-B-C-kullen ska göra detta nästa år.

Lite förtäring i form av smörgåstårta och dricka, mums.

Sedan mina vänner var det dags för tävlingen "snabbaste hund"!!!  Och det gick ju som ni tidigare sett på bloggen - Aza vann!!!

Ikväll har jag och den väne maken cyklat runt södra Bergundasjön för att reka. Vi ska vandra runt sjön på lördag med hundarna och Ronnie och Stina (bror o svägerska). Är inte riktigt säkra hur vi ska gå i Bokhultet, så det kändes bra att kolla upp vägvalet.

Det har ju regnat idag så det var blött, lerigt och MYCKET tungtrampat.. Flåsade som en blåsbälg på slutet i uppförsbackarna. Har inte orkat göra så mycket ikväll efter den strapatsen. Skulle städat men var aaaaaalldeles för trött för det...

Kommentarer
Postat av: Conny

Jo, jag har sett att du lagt in en bild nu. Är det inte dags för lite ny bloggning snart??? Önskar dig och din familj en mycket trevlig helg!

2008-10-03 @ 20:46:58
URL: http://dickolsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0